"Samen bereik je meer dan alleen"

 

GewoonUNIEK

GewoonUNIEK biedt individuele begeleiding, groepsactiviteiten en logeerweekenden en werkt vanuit de visie dat ieder mens uniek is. OHZOO werkt voor en met GewoonUNIEK, waardoor het voor kinderen mogelijk is om met een indicatie voor groepsbegeleiding/logeren mee te gaan op activiteit/logeerweekend.

Voor meer informatie over GewoonUNIEK, zie www.gewoonuniek.com
 

Sonas

Sonas is een synoniem voor het woord 'geluk'. Sonas helpt gezinnen met een gehandicapt kind met als doel ze meer (gezins)geluk te geven. Bij gehandicapte kinderen komt heel veel zorg kijken, zowel letterlijk als figuurlijk en daar helpt, ondersteunt, verzorgt en ontlast Sonas heel graag bij.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Sonas, kijk op: www..sonasvoorkinderen.nl

 

Maxje van Alles

 

Differend, bewegen op maat
Stichting Differend Bewegen op maat is een kleinschalig sport- en beweegcentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen voor wie de drempel naar de reguliere sportschool te hoog is. Voor meer informatie over de mogelijkheden vanuit OHZOO i.c.m. Differend kun je contact opnemen of kijken op: www.differendbewegenopmaat.nl

 

SAMEN
SAMEN is een samenwerkingsverband opgericht door Sonas en OHZOO om het ondernemerschap samen aan te gaan in plaats van alleen. Door samen te werken, elkaars cliëntenbestand te benutten, intervisie, overleg en sparren vormen we een team. Het is bedoeld voor ondernemers die werken met bijzondere kinderen in de leeftijd van 0 - 20 jaar, maar ook voor mensen die twijfelen om ondernemer te worden met bovenstaande doelgroep..