Lieke van Boxtel:

Ik vind OHZOO een goede helpende hand voor kinderen die het hard nodig hebben. Tevens een goede ondersteuning voor het gezin. Extra begeleiding voor huiswerk wat op school niet haalbaar is.. Verder is Lisa goed in haar werk, betrouwbaar en stipt op tijd. Ik kan u OHZOO van harte aanbevelen. Ook heeft OHZOO zich bij GewoonUNIEK aangesloten. Ze bieden fijne dagactiviteiten en logeerweekenden in mooie vakantieparken. Gezellig en fijn voor de kinderen en om de ouders even te ontlasten van 24/7 hulp. Blij dat ik met Lisa van OHZOO en GewoonUNIEK in contact ben gekomen. Ik kan het vele ouders met kinderen met een beperking aanbevelen. Echt Uniek.

Sanne Aarts:
Lisa is een professionele jonge vrouw die weet wat ze doet. Ze streeft haar doelen na en zal alles op alles zetten om deze te behalen. Haar beroep is haar passie en dit is ook zeer zeker terug te zien in haar werkwijze en daarmee in de omgang met haar cliënten. Ze is continu bezig met zichzelf verder te ontwikkelen en dat maakt haar ook zo goed in haar werk, omdat ze op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in haar vakgebied.

 

Max van der Wal:
Gedreven in haar werk en oplossingsgericht zijn maar twee van de vele kwaliteiten die Lisa omschrijven. Professionaliteit vindt zij erg belangrijk en ze werkt echt vanuit de behoeften van haar cliënten. Ze kan zich erg goed aanpassen aan verschillende omstandigheden en weet overal het positieve uit te halen.

 

Anouk Willems:
Lisa is enthousiast en leergierig. Ze biedt structuur en duidelijkheid en zit vol met leuke, creatieve ideeën. Lisa komt haar afspraken na, is positief ingesteld en zet zich volledig in voor haar werk.

 

Gemmy Peters:
Lisa is een betrokken hulpverleenster die praktijk en theorie weet te combineren in het contact met cliënten. Zij is enthousiast en daadwerkelijk geïnteresseerd in anderen. Vanuit deze instelling is zij motiverend naar haar cliënten en gericht op ontwikkeling.

 

Floor van Dooren:
Ik ken Lisa als een rustig persoon die gericht is op het samen zoeken naar een geschikte oplossing of aanpak van een probleem of belemmering. Andere eigenschappen die Lisa kenmerken zijn: behulpzaam, leergierig, communicatief vaardig, gedreven, sociaal, vriendelijk en open minded. 

 

Sander Brakel & Sandra Arts:
Wij hebben Lisa leren kennen als een volwassen jonge vrouw met een enorme ambitie in haar vak. Terwijl wij op zoek waren naar ondersteuning in ons gezin, wij dachten zelf aan ontzorging, heeft Lisa laten zien dat het meer is dan dat. Ze ontzorgt, maar door gedrevenheid is Lisa bezig met opvoeden, huiswerk-begeleiding, speciale begeleiding waar het nodig bleek, en zoekt daarin pro-actief het overleg.

Lisa laat zien dat ze een passie heeft voor gezins-begeleiding en opvoeding voor kinderen. Daarbij denkt ze individueel na over wat het beste is voor elk kind binnen de gezinssituatie, en vraagt feedback en overleg. In heel korte tijd is er een sterk vertrouwen opgebouwd. Onze dochters, Denis (13), Floor (11) en Sophie (9) zijn alle drie heel verschillend, en zijn alle drie heel vertrouwd met Lisa, en kijken uit naar Lisa’s aanwezigheid en activiteiten.